Til forældre

Hvem skal jeg kontakte om hvad?

  • Afbud til undervisning: gives direkte via sms til underviseren: Helio: 21390712
  • Spørgsmål vedr. udmeldelse og kontingent: Kontakt Anna Bettina Dalmark på 21739355 eller anh@nyborg.dk

Hvor foregår undervisningen?
Undervisningen foregår i Landporten, Lindealleen 1, 5800 Nyborg. Adgang til Landporten er op af trappen ved Stendamsgade – se billede herunder. Parkering skal foregå i Stendamsgade.

Omklædning og påklædning

Eleverne kan vælge at klæde om hjemmefra eller i vores omklædningsrum i Landporten.

Til nye elever, vil det være fint at starte med noget tøj, der er behageligt at have på og evt. strømpefødder og så få sko m.m. indkøbt efterfølgende. Vi har ikke en ”dress code”, men der er sko og tøj, der vil være godt at få indkøbt til både undervisning og kommende forestillinger. Sko og tøj kan købes i ballet butikker – enten i fysisk butik eller online. Vi anbefaler at starte med følgende:

Sko: soft/bløde balletsko også kaldet springsko, der gør bevægelserne nemmere. Skal både bruges i undervisningen og til forestillinger. Se billede af skoene her:

Skoen fås også i hvid og sort, der også kan bruges til drenge.

Strømper: tynde strømper/tights med fødder i hvid eller rosa farve – 40 denier. Skal både bruges i undervisningen og til forestillinger.

Dragt/tøj: her kan eleverne vælge hvad de synes, der er rart at bevæge sig i. Dog anbefaler vi, at eleverne ikke danser i ”strut-skørte”, da det besværliggør bevægelse af visse øvelser. En dragt kan se sådan ud – enten som her med korte ærmer eller lignende med lange ærmer:

Til drenge anbefaler vi en alm. hvid T-shirt og et par leggins i sorte eller grå – evt. som på billedet:

Derudover skal eleverne have håret sat op eller samlet i en fletning, medbringe en drikke dunk og evt. en trøje/cardigan til når det bliver køligere.