Forestillinger

I løbet af sæsonen har vi et antal forestillinger, der offentliggøres ved sæsonstart. Forestillingerne er en vigtig del af balletskolens aktiviteter på både det sociale og det faglige plan. Det er derfor vigtigt at både elever og forældre støtter op om dem.

Store Balletskoledag

Store Balletskoledag er en dag, hvor landets balletskoler inviteres til at optræde på Gamle Scene på Det Kongelige Teater. Hver skole får tildelt et antal minutters optræden på scenen, der er bestemt ud fra antal elever på de enkelte skoler. Det er en stor oplevelse for både elever og forældre. Store balletskoledag ligger sædvanligvis i marts og datoen offentliggøres endeligt i starten af januar. Village Ballet Nyborg plejer at arrangere bustransport tur/retur til København mod en mindre egenbetaling.

Vi afholder generalprøve weekenden inden Store Balletskoledag. Dette gør vi for at sikre, at tidsplanen holder og alle føler sig klar og trygge til optræden på Det Kongelige Teater.

Nyborg Kulturnat

Nyborg Kulturnat er en festdag i byen, hvor foreninger, aftenskoler, organisationer m.fl. bidrager til en spændende aften i byen. Den afholdes hvert år en fredag i maj eller juni. Village Ballet Nyborg plejer at optræde 2 gange i løbet af aftenen på en udendørs scene i byen. Vi deltager i Nyborg Kulturnat for at støtte op om kultur- og foreningslivet i byen. Derudover er det en god mulighed for at vise hvad vi kan, og inspirere andre til at danse ballet og moderne dans.

Juleballet

Juleballet er vores egen forestilling, der afholdes på Bastionen i Nyborg. Ofte tager vi udgangspunkt i en kendt historie eller bog, som vi sætter vores eget præg på.

Sommerballet

Sommerballet er vores egen årlige forestilling, der afholdes på Bastionen i Nyborg. Det er den forestilling, der bliver øvet hen mod gennem hele sæsonen.